"Mijn missie is om jou een onvergetelijke visdag te bezorgen."

Ik ben Jordi Giovanni Rakiman. Vanaf mijn 4 jarige leeftijd is de hengelsport er met de paplepel ingegoten. Mijn vader die een fanatiek roofvisser is, nam mij in de jongere altijd mee als hij ging vissen. Snoeken, snoekbaarzen, baarzen en witvissen. Niks was te gek! Ook mijn twee ooms vissen graag op roofvis en om het nog mooier te maken is zelfs mijn schoonvader een fanatiek roofvisser. Je kunt je vast voorstellen hoe gaaf dat is. Het gaat elke dag alleen maar over vissen, vissen én nog eens vissen. Fantastisch!

Wellicht ben je mij tegengekomen in de video’s van JLpikeBUSTERS NL. Al mijn visavonturen leg ik vast met een camera en deel ik op mijn social-mediakanalen. Inmiddels ben ik 5 jaar pro-staffer bij Shimano, waarin ik met topmateriaal mag vissen die pérfect ingezet kunnen worden bij de visserijen die ik doe. Ik ben een veelzijdige roofvisser die meerdere technieken beheerst. Ik vis vanuit de boot, bellyboat- en vanaf de kant op baars, snoek en snoekbaars! Elke visserij heeft een andere tactische en technische benadering nodig, met als doel om meer en grotere vis te vangen.

Mijn missie is om je een onvergetelijke visdag te bezorgen, waar de klant(en) op de eerste plaats staan. Heb jij zin in gezelligheid, wil je iets bij leren en wil jij een grote baars, snoekbaars en/of snoek vangen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik hoop je snel te zien! Tight lines!

Laatste nieuws & updates

Naast het delen van mijn persoonlijke avonturen, deel ik zoveel mogelijk tips en tricks over mijn visserij. Bekijk mijn laatste berichten hieronder.

Boek jouw visdag

Reserveer gemakkelijk en snel jouw visdag.